Uus klient iseteenindusautomaadiga

By | 12.03.2012

Mul on hea meel teavitada, et koost├Â├Âs AS Hansabiga liitus RIKS s├╝steemiga Tartu Tervishoiu K├Árgkooli raamatukogu. See on teine raamatukogu Eestis ja terves Baltikumis, kus on kasutusel UHF tehnoloogia. Tegemist on UHF RFID tehnoloogiaga, mis hoolitseb teavikute turvalisuse eest ja ├╝htlasi v├Áimaldab mugavat lugejate teenindamist. Lisaks eelmainitule on raamatukogus kasutusel iseteenindusautomaat, mis on seotud RIKS s├╝steemiga. Automaat v├Áimaldab teavikute laenutamist, tagastamist ja pikendamist. Erinevalt tavalisest triipkoodis├╝steemist ei pea teavikuid laenutama ├╝kshaaval, vaid piisab teavikute asetamisest lauale ja k├Áik teavikud laenutatakse korraga.

S├╝steemi tarnis ja paigaldas AS Hansab

Lisainfot tehnoloogia ja automaadi kohta:
Janno Kallikorm, AS Hansab tegevdirektor
Tel: 605 9800, e-mail: janno.kallikorm@hansab.ee

Agnia Nast, Hansab GroupÔÇÖi turundus- ja kommunikatsioonijuht
Tel: 605 9806, e-mail: agnia.nast@hansab.ee

RIKS sidumine laenutusautomaadiga:
Meelis Lilbok, Deltmar O├ť tarkvaraarendaja
Tel: 621 4008, e-mail: meelis.lilbok@deltmar.ee

Lisa kommentaar