Uus klient iseteenindusautomaadiga

By | 12.03.2012

Mul on hea meel teavitada, et koostöös AS Hansabiga liitus RIKS süsteemiga Tartu Tervishoiu Kõrgkooli raamatukogu. See on teine raamatukogu Eestis ja terves Baltikumis, kus on kasutusel UHF tehnoloogia. Tegemist on UHF RFID tehnoloogiaga, mis hoolitseb teavikute turvalisuse eest ja ühtlasi võimaldab mugavat lugejate teenindamist. Lisaks eelmainitule on raamatukogus kasutusel iseteenindusautomaat, mis on seotud RIKS süsteemiga. Automaat võimaldab teavikute laenutamist, tagastamist ja pikendamist. Erinevalt tavalisest triipkoodisüsteemist ei pea teavikuid laenutama ükshaaval, vaid piisab teavikute asetamisest lauale ja kõik teavikud laenutatakse korraga.

Süsteemi tarnis ja paigaldas AS Hansab

Lisainfot tehnoloogia ja automaadi kohta:
Janno Kallikorm, AS Hansab tegevdirektor
Tel: 605 9800, e-mail: janno.kallikorm@hansab.ee

Agnia Nast, Hansab Group’i turundus- ja kommunikatsioonijuht
Tel: 605 9806, e-mail: agnia.nast@hansab.ee

RIKS sidumine laenutusautomaadiga:
Meelis Lilbok, Deltmar OÜ tarkvaraarendaja
Tel: 621 4008, e-mail: meelis.lilbok@deltmar.ee

Lisa kommentaar