Lugejate kustutamine

By | 5.09.2017

Tegin täiesti ümber mooduli, mis võimaldab hulgi kustutada lugejaid.
“Lugejad – Eritoimingud – Lugejate kustutamine”. Antud moodul võimaldab kustutada lugejaid lugejarühma alusel või failist, milles on isikukoodid. Mõeldud eelkõige koolidele, kus õppeaasta lõpus kustutatakse korraga kõik koolist lahkunud õpilased. Kustutada ei saa ugejaid, kellel on käes lanentusi, reserveeringuid või tasumata makseid, sellised lugejad kuvatakse punase taustavärviga!

Kustutamine lugejarühma alusel

Vali rippmenüüst “Lugejarühm” soovitud rühm ning klõpsa nupul “Otsi”. Märgista soovitud lugejad linnukesega ja klõpsa nupul “Kustuta”

Kustutamine failist, isikukoodide alusel

Fail peab olema CSV formaadis ning sisaldama ainult isikukoode. Klõpsa nupul “Ava fail” ja vali faili asukoht. Programm analüüsib failis olevaid isikukoode ja kuvab leitud lugejad. Kui fail sisaldab vigaseid isikukoode, siis need kopeeritakse peale analüüsi lõppu lõikelauale.
Märgista soovitud lugejad linnukesega ja klõpsa nupul “Kustuta”

Lisa kommentaar