Kui lai on laivõrk ja mida tähendab täisfunktsionaalne?

By | 17.12.2013

Viimasel ajal on hakanud levima kuulujutt, et RIKS ei toimi laivõrgus ja ei ole täisfunktsionaalne programm! Jääb arusaamatuks, mida täpselt sellise vale levitajad mõtlevad või mis on nende eesmärk, kuid vastata võib neile lühidalt – valel on lühikesed jalad ja raamatukoguhoidjad ei ole rumalad!

RIKS toimib samaväärselt nii koht- kui ka laivõrgus ning sisaldab kõiki funktsioone, mida tänapäevane raamatukogu vajab ja lisaks palju muud.
Kokkuvõtteks – kui teile sellist juttu räägitakse, siis ei maksa pimesi uskuma jääda. Võtke ühendust meiega, räägime täpselt kuidas programm toimib või paigaldage RIKS DEMO versioon, mis toimib ka LAIVÕRGUS, kui just mõnda veel laiemat võrku selle all ei mõelda mille olemasolust me ei ole kuulnud.

Lisa kommentaar