Kas on piisavalt uusi RIKS huvilisi?

By | 6.12.2011

O√ú Deltmar tahaks teada kas leidub v√§hemalt 40 raamatukogu (olenemata t√ľ√ľbist) kes sooviks kohe uue aasta alguses hakata raamatukogus kasutama meie tarkvara – RIKS programmi. √úhine andmebaas asuks Elionilt renditud serveris. Koolil on vajalik omalt poolt vastavalt t√∂√∂kohtade arvule tavalist Windowsiga kontoriarvutit (poolkohustusliku lisavarustusena tuleks siiski ka v√∂√∂tkoodi lugeja osta). Kuutasu oleks orienteeruvalt 10 ‚ā¨ + k√§ibemaks, kokku 12 ‚ā¨.

Pakkumine kehtib vaid t√§iesti uutele liitujatele ja v√Ķib teoks saada ainult siis kui on t√§is minimaalne arv t√§iesti kindlaid huvilisi. Lisaks RIKSile kuuluks pakkumise sisse k√Ķikide koolide lugejaile RIKSWEB. Koolid v√Ķivad asuda suvalises kohas Eestis, t√§htis on vaid interneti√ľhendus.

K√Ķigil huvilistel palun endast teada anda e-mailiga aadressil aivar.jyris@deltmar.ee v√Ķi info@deltmar.ee

O√ú Deltmar

Lisa kommentaar