Reserveerimine kogudele

By | 7.10.2009

Lugejamoodulisse on lisatud uus funktsionaalsus – reserveerimine raamatukogudele.
Antud funktsioon on kasutatav juhul, kui sĂŒsteemis on mitu raamatukogu.
VÔimaldab teaviku reserveerimist teisele kogule vÔi iseendale, olenemata kas tegemist on pea- vÔi allkoguga.
Kasutades suvalist otsinguviisi lugejamoodulis ja valides otsitulemuste aknas soovitud teaviku, saab valida menĂŒĂŒst Reserveering kogule.., mille alt on nĂ€ha kĂ”ik sĂŒsteemis registreeritud kogud, kaasa-arvatud enda kogu. Reserveerides teaviku iseenda kogule, antakse sellega mĂ€rku kĂ”ikidele kogudele, et raamatukogu on antud teaviku RVL-st  huvitatud. Kui mĂ”nes teises kogus reserveeritud teavik tagastatakse ja seda ei ole reserveeritud lugejatele, pakub programm teha RVL teaviku reserveerinud kogule.
Reserveerides teaviku enda kogu alt mÔnele teisele kogule, kontrollitakse teaviku tagastamisel reserveeringut ainult reserveeringu teinud kogu alt.
Laenutamise aknas valides reserveeringu seaded, saab raamatukogudevahelise resrveeringu kontrolli sisse ja vĂ€lja lĂŒlitada, kasutades sĂ€tet – Kinnita raamatukogudevaheline reserveering.

MenĂŒĂŒst Sirvimine – Reserveeringud – Raamatukogudevahelised reserveeringud, nĂ€eb neid reserveeringuid, mis on tehtud enda kogu alt vĂ”i teiste kogude poolt nö. soovireserveeringuid. Kustutada saab ainult neid reserveeringuid, mis on tehtud enda kogu alt.

Lisa kommentaar