Lugejate kustutamine

By | 5.09.2017

Tegin tĂ€iesti ĂŒmber mooduli, mis vĂ”imaldab hulgi kustutada lugejaid.
“Lugejad – Eritoimingud – Lugejate kustutamine”. Antud moodul vĂ”imaldab kustutada lugejaid lugejarĂŒhma alusel vĂ”i failist, milles on isikukoodid. MĂ”eldud eelkĂ”ige koolidele, kus Ă”ppeaasta lĂ”pus kustutatakse korraga kĂ”ik koolist lahkunud Ă”pilased. Kustutada ei saa ugejaid, kellel on kĂ€es lanentusi, reserveeringuid vĂ”i tasumata makseid, sellised lugejad kuvatakse punase taustavĂ€rviga!

Kustutamine lugejarĂŒhma alusel

Vali rippmenĂŒĂŒst “LugejarĂŒhm” soovitud rĂŒhm ning klĂ”psa nupul “Otsi”. MĂ€rgista soovitud lugejad linnukesega ja klĂ”psa nupul “Kustuta”

Kustutamine failist, isikukoodide alusel

Fail peab olema CSV formaadis ning sisaldama ainult isikukoode. KlĂ”psa nupul “Ava fail” ja vali faili asukoht. Programm analĂŒĂŒsib failis olevaid isikukoode ja kuvab leitud lugejad. Kui fail sisaldab vigaseid isikukoode, siis need kopeeritakse peale analĂŒĂŒsi lĂ”ppu lĂ”ikelauale.
MĂ€rgista soovitud lugejad linnukesega ja klĂ”psa nupul “Kustuta”

Lisa kommentaar