RIKS uuendused

By | 1.04.2015

Viimasel ajal on kliendid kurtnud, miks RIKS-le nii palju uuendusi tuleb ja iga päev peab programmi uuendama. Otsustasime klientide murele vastu tulla.

Alates esimesest aprillist programmile enam uuendusi ei lisata. Juba lisatud uuendusi hakkame vaikselt eemaldama. Plaan on kõik seni lisatud uuendused eemaldada ja aasta lõpuks raamatukogud üle viia kaartkataloogile. Lugejate ja teavikute kaarte saab soodsa hinnaga osta Deltmar OÜ-lt. Raamatukogudele, kes siiski kaartkataloogi kasutada ei soovi, nendele pakume erihinnaga „Kirjasto 3000“ tarkvara ja DOS operatsioonisüsteemiga „286“ arvuteid.

Lisaks – alates 01.04.2015 kehtima hakkava uue „Rahvaraamatukogu seadusega“ on vaja kõik tarkvarad, kus kasutusel USMARC standard, üle viia uuele standardile BISMARCK. Uus BISMARCK standard kehtib seni, kuni raamatukogu on üle viidud kaartkataloogile.

Palume mõistvat suhtumist ülemineku perioodil tekkivatesse probleemidesse.

Deltmar OÜ

Lisa kommentaar