RIKS uuendused

By | 1.04.2015

Viimasel ajal on kliendid kurtnud, miks RIKS-le nii palju uuendusi tuleb ja iga pÀev peab programmi uuendama. Otsustasime klientide murele vastu tulla.

Alates esimesest aprillist programmile enam uuendusi ei lisata. Juba lisatud uuendusi hakkame vaikselt eemaldama. Plaan on kĂ”ik seni lisatud uuendused eemaldada ja aasta lĂ”puks raamatukogud ĂŒle viia kaartkataloogile. Lugejate ja teavikute kaarte saab soodsa hinnaga osta Deltmar OÜ-lt. Raamatukogudele, kes siiski kaartkataloogi kasutada ei soovi, nendele pakume erihinnaga „Kirjasto 3000“ tarkvara ja DOS operatsioonisĂŒsteemiga „286“ arvuteid.

Lisaks – alates 01.04.2015 kehtima hakkava uue „Rahvaraamatukogu seadusega“ on vaja kĂ”ik tarkvarad, kus kasutusel USMARC standard, ĂŒle viia uuele standardile BISMARCK. Uus BISMARCK standard kehtib seni, kuni raamatukogu on ĂŒle viidud kaartkataloogile.

Palume mĂ”istvat suhtumist ĂŒlemineku perioodil tekkivatesse probleemidesse.

Deltmar OÜ

Lisa kommentaar