ENUT Raamatukogu
Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskus Narva mnt 25-510, 10120 Tallinn (5. korrus) Raamatukogu avatud: E, K, N 12-16 | T 12-18 | R 12-14 Telefon 640 9173 www.enut.ee   enut@enut.ee 
EST EST  RUS RUS  ENG ENG   
Laupäev, 18. november   
Palun oota
 Analytical essays on music by women composers
Hinne:1Hinne:2Hinne:3Hinne:4Hinne:5
ISBN9780190236861
Liik/Kohaviit78 udkrb
UDK indeks78.072 (082) est ; 78.071 -055.2 (082) est
PealkiriAnalytical essays on music by women composers : concert music 1960-2000 / edited by Laurel Parsons and Brenda Ravenscroft
IlmumisandmedOxford [etc.] : Oxford University Press, 2016
Arvandmedviii, 244 : noodinäited ; 25 cm
Bibl. märkusSisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõna - isikunimiBeecroft, Norma. Improvvisazioni concertanti,
Chen, Yi, 1953-. Symphonies,
Gubaidulina, Sofia, 1931-. Quartets,
Larsen, Libby. Chanting to paradise
Lutyens, Elisabeth, 1906-1983. Essence of our happinesses
Mamlok, Ursula. Panta rhei
Saariaho, Kaija. The claw of the magnolia
Tower, Joan, 1938-. Silver ladders
Märksõna - üldinenaisheliloojad ; muusikaanalüüs ; muusikateooria
Märksõna - zhanresseekogumikud
Teine autorParsons, Laurel, toimetaja
Ravenscroft, Brenda, 1961-, toimetaja
Raamatukogu Osakond Vabad Kohalkasutuseks Kokku Kohaviit
ENUT Raamatukogu Põhifond 1 0 1 J2/PAR
008     160829s2016||||xxk|||||||||||||||0|eng|c
020   9780190236861
040   DLC$best$cDLC$dDLC$dErTLUAR
072  7 78$2udkrb
080   78.072$x(082)$2est
080   78.071$x-055.2$x(082)$2est
245 00 Analytical essays on music by women composers :$bconcert music 1960-2000 /$cedited by Laurel Parsons and Brenda Ravenscroft
260   Oxford [etc.] :$bOxford University Press,$c2016
300   viii, 244 :$bnoodinäited ;$c25 cm
504   Sisaldab bibliograafiat ja registrit
600 14 Beecroft, Norma.$tImprovvisazioni concertanti,
600 14 Chen, Yi,$d1953-.$tSymphonies,
600 14 Gubaidulina, Sofia,$d1931-.$tQuartets,
600 14 Larsen, Libby.$tChanting to paradise
600 14 Lutyens, Elisabeth,$d1906-1983.$tEssence of our happinesses
600 14 Mamlok, Ursula.$tPanta rhei
600 14 Saariaho, Kaija.$tThe claw of the magnolia
600 14 Tower, Joan,$d1938-.$tSilver ladders
650  9 naisheliloojad
650  9 muusikaanalüüs
650  9 muusikateooria
655  9 esseekogumikud
700 1  Parsons, Laurel,$etoimetaja
700 1  Ravenscroft, Brenda,$d1961-,$etoimetaja

 « Tagasi 
Ajax Koostan statistikat
Uuemad enne Pealkirja järgi Autori järgi